Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

ΌΡΙΑ-ΌΡΓΙΑ!

«Βγάλ'τα μωρό μου! Βγάλ'τα όλα!» Άρχισε να τα βγάζει ένα ένα κι όταν ολοκληρώθηκε το στριπτίζ εκείνη είχε ήδη εξαϋλωθεί.
 Η δια-χείριση του ερωτικού δυναμικού  διαχέεται σε σειρές εικονικής πραγματικότητας χωρίς εμπόδια. Τα πόδια αυτονομούνται και κάνουν ποδήλατο γυρίζοντας έναν αόρατο τροχό. Τα ερωτόλογα παρασιτούν στον λαβύρινθο του αυτιού ενώ φωτεινές επιγραφές ανάβουν τα λαμπάκια τους με την εντολή:«Όρια!». Άν αντιστρέψετε την επιγραφή και έρθουν τα πάνω-κάτω θα δείτε την λέξη:«Όργια!!» να σας κλείνει πονηρά το μάτι. Για να μην την πατήσετε με την αντανάκλαση στον καθρέφτη της Νέας Τάξης Σημείων και Τεράτων καλύτερα να εστιάσετε στο γράμμα «γ». Το «γάμα!» κάνει τη διαφορά στη νέα σύγχυση διαφορών.
 «Γάμησέ τα!»
Η νέα πρόκληση είναι να γίνετε δια-χειριστές της λίμπιντό σας. Απο τη μέση και πάνω θα είσαστε ακινητοποιημένοι και απο τη μέση και κάτω θα τρέχετε με εξωφρενική ταχύτητα να προλάβετε να μην πεθάνετε. Αυτός ο διχασμός θα σας οδηγήσει σύντομα να δια-χειριστείτε τις δήθεν διαταραχές σας σε κάποιο μάνατζερ των οργάνων σας που θα σας διαμελίσει μ'ένα ιατρικού τύπου κοίταγμα.
 «Τι φάση!»
-Τύφλα να'χει ο πόνος μπροστά σε τέτοιο οργασμό δράσης! Όργανα εξουσίας. Όργανα εργαλεία της συστημικής λογικής. Ιπτάμενα όργανα παντού. Το μόνο που βλέπω μπροστά μου είναι όργανα γυμναστικής.
-Και δεν χαίρεστε; Σας υπενθυμίζουν ότι βρίσκεστε σ'ενα περιβάλλον υγιές και αθλητικό.
-Πόσο θα διαρκέσει η κράτησή μου;
-Δεν υπάρχει τελειωμός. Υπογράψατε ένα συμβόλαιο με την εταιρεία μας εφ'όρου ζωής.
-Αδύνατον! Δεν υπέγραψα τίποτε απολύτως!
-Ακριβώς! Η μη υπογραφή σάς απαλλάσσει απο τα δικαιώματά σας να ορίσετε την έξοδό σας. Είστε στα χέρια του ξενοδόχου σας.
-Μα αυτό είναι αδικία!
-Κάθε ξενοδοχείο έχει και τις ελλείψεις του. Κανένα δεν είναι τέλειο.
 Του την είχαν φέρει για τα καλά. Ήταν αιχμάλωτος ενός  διαβολικού κακού  που φιγουράριζε σαν κανονισμός ηθικής τάξεως ενός επαρχιακού μοτέλ με καθρέφτες. Όπου κι αν κοιτούσε έβλεπε βιτρίνες με ακέφαλες κούκλες και πόδια στο ταβάνι. Το γυαλί δεν έχει οσμή. Δεν εγγράφεται τίποτα πάνω του. Διαχέεται μόνο μια ατμόσφαιρα υψηλού κινδύνου. Πλήρωσε τόσα για σπα, χαμάμ, μασάζ απο ντελικάτα δάχτυλα νεαρών ουρί του Παραδείσου και τι πήρε σαν αντάλλαγμα; Ριγέ πιτζάμες κρατουμένων και την μοίρα ενός εβραίου στο Άουσβιτς.
-Άουτς! Πονάει η υπεραπόλαυση του πόνου! Κάνει και τόση ζέστη εδώ μέσα που δυσκολεύομαι να ανασάνω. Ιδρώνω...
-Τόσο το καλύτερο! Δεν κινδυνεύετε να πεθάνετε απο πολικό ψύχος. Τέρμα τα λόγια. Τα φώτα κλείνουν τώρα  αμέσως. Να σας υπενθυμίσω ότι στην τιμή δωματίου δεν συμπεριλαμβάνεται ημιδιατροφή. Καλή διαμονή!
-Μια στιγμή...μια τελευταία ερώτηση. Πώς λέγεται το ξενοδοχείο;
-Η ωραία Αίγυπτος!




                                      photo gianpal333