Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ



                                             photo by gianpal333


Γιατί οι ερωτικές σχέσεις κάνουν κύκλους σε  σχήμα φιδιού που τρώει την ουρά του;  Γιατί να τρέχει κανείς για να περπατήσει; Ή γιατί να περπατάει για να μπουσουλήσει; Αυτά είναι ερωτήματα που δεν χρειάζεται να σκάψουμε για να τα ξεθάψουμε. Είναι απο μόνα τους ολοζώντανα αλλά τα προσπερνάμε με ελαφρά πηδηματάκια για να μην μας ξυπνήσουν απο τον λήθαργο της διαστροφικής απόλαυσης. Έτσι κουρνιάζουμε στην περιοδικότητα του κύκλου μας. Οι ομόκεντρες διαδρομές γίνονται «κύκλος-δαχτυλίδι» στο μεσαίο δάχτυλο όσο κι αν το υψώνουμε ή κυκλάκια απο καπνό που ανεβαίνουν προς το ταβάνι πριν γίνουν «κύκλος-θηλιά». Ο κύκλος είναι υπο-χρεωμένος να κάνει κύκλο.
  Κάτω  απο  τα  σκεπάσματα  της  μη-σεξουαλικής σχέσης υπάρχει το παιχνίδι της πολύμορφης διαστροφικής απόλαυσης των μερικών αντικειμένων παρέα με ένα δίκτυο φαντασίωσης. Δεν θα σας βάλω σε βαθιά νερά γιατί για να κάνει κανείς μια βουτιά στα βαθιά θα πρέπει να ξεκινήσει απο τα μακροβούτια στα ρηχά. Θα σας πάω  λοιπόν στα παραμύθια που δεν είναι για δύτες του γλυκού νερού για να δείτε πως τα βλέπει όλα αυτά ένα κοριτσάκι..

     Παραμύθι

  «..Η μικρή Φορεματού δεν έπαιρνε είδηση τίποτα απ'όλα αυτά. Κοιτούσε έξω απο το ρόζ παραθυράκι τον φιδίσιο δρόμο που αγκομαχούσε ν'ανέβει στον απέναντι λόφο που έμοιαζε με φαφούτη φαλακρό γέρο. Τον κοιτούσε μήπως και φανεί απο πουθενά ο ιππότης της. Εντωμεταξύ για να μην την περάσουν για πουτανάκι έσφιγγε στα μακριά της δάχτυλα δυο βελόνες πλεκτικής και έπλεκε το παιδικό της φουστανάκι. Ίσιωνε τη φουστίτσα της κι έβαζε και λίγο κοκκινάδι στα χείλη της. Πολύ λίγο. Όσο πατάει η γάτα..

       «Κατέβασε τη φούστα σου! Φαίνεται το βρακί σου!»

 Στην αρχή έπλεξε ένα Φ σε οριζόντια διάσταση και το τράβηξε απο τα μαλλιά για να πιάσει όλο το πλάτος της μέσης της και λίγο παρακάτω. Εκείνο όμως φουρκίστηκε, πείσμωσε και συρρικνώθηκε σε μια ζώνη αγνότητας στο βρακάκι της. Έπειτα ζάρωσε τις οδοντωτές ακρούλες του και ήρθε και μαζεύτηκε ανάμεσα στα πόδια της. Εκείνη το λυπήθηκε που ήταν τόσο μικρό και φοβισμένο και το έκρυψε κάτω απο τη φούστα της. Απο δω και στο εξής θα ήταν:το φύλο της. Κρυφό και αθέατο απο τα μάτια των αγοριών και τα δικά της.»